Informatie over de planning 2021 en verlengen cadeaubonnen/vouchers

Het mindere weer van deze zomer en een opgelopen corona achterstand hebben ervoor gezorgd dat onze agenda vroegtijdig is volgelopen.

We blijven kiezen voor kwaliteit en de volle belevenis van een ballonvaart!

Heeft u een cadeaubon uitgegeven door Herkballont/Hotairballooning.be?

Alle cadeaubonnen uitgegeven in 2019, 2020 en 2021 worden GRATIS verlengd met 2 jaar vanaf de vervaldatum.

Heeft u een voucher van Social Deal uitgegeven in 2019?

Er geldt een aparte regeling voor de vouchers uitgegeven in 2019. Iedereen heeft normaal ten laatste op 26 september 2021 een e-mail van ons ontvangen, ook deze vouchers zijn kosteloos omgezet naar een e-cadeaubon die 2 jaar geldig blijft. Heeft u geen e-mail ontvangen? Neem contact op ons op!

Heeft u een voucher van Social Deal uitgegeven in 2020?

Vouchers aangekocht in 2020 zijn kosteloos verlengd met 1 jaar door Social Deal. U kan dit raadplegen in uw account van Social Deal of via de app onder de knop ‘mijn vouchers’. Iedereen heeft normaal ten laatste op 26 september 2021 een e-mail van ons ontvangen. Heeft u geen e-mail ontvangen? Neem contact op ons op!

Zoals u kan zien, gaat er geen cadeaubon/voucher verloren. U kan er op rekenen dat alle ballonvaarten worden gedaan, alleen vragen wij uw begrip en geduld in deze uitzonderlijke situatie.

We starten normaal in april terug met onze planning voor ballonseizoen 2022. We varen opnieuw vanaf begin mei 2022 afhankelijk van het weer! Het is nu nog niet mogelijk om een datum te reserveren voor volgend ballonseizoen.

Opgelet: na de vervaldatum is het niet meer mogelijk om te verlengen!

Heft u nog vragen?

Contacteer ons via e-mail: info@herkballont, WhatsApp of telefonisch op het nummer 0494 41 50 70.